GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

120 δόσεις: Λήγει τη Δευτέρα η παράταση για την ένταξη στη ρύθμιση

Λήγει μεθαύριο, Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, η παράταση μίας εβδομάδας που δόθηκε για την ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέηπρος την ...

Λήγει μεθαύριο, Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, η παράταση μίας εβδομάδας που δόθηκε για την ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέηπρος την εφορία και τα ασφαλιστικά Ταμεία.

Οι υπουργοί Οικονομικών και Εργασίας, Χρήστος Σταϊκούρας και Γιάννης Βρούτσης, έχουν δηλώσει ότι δεν θα δοθεί άλλη παράταση.

"Σκοπός αυτής της -μίας και μοναδικής- παράτασης είναι να διευκολυνθούν οι οφειλέτες στα Ασφαλιστικά Ταμεία καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει παρατηρηθεί ιδιαιτέρως μεγάλη συμμετοχή στην ρύθμιση", δήλωσε ο υπουργός Εργασίας την περασμένη Δευτέρα, προσθέτοντας:

"Τα συγκεντρωτικά στοιχεία, μέχρι σήμερα, δείχνουν να έχουν υποβληθεί πάνω από 370.000 αιτήσεις ρύθμισης οφειλών και το συνολικό ρυθμισμένο ποσό να ξεπερνάει ήδη τα 3 δις ευρώ. Υπενθυμίζω, ωστόσο, ότι δεν θα υπάρξει άλλη παράταση και ότι η ένταξη των οφειλετών στην ρύθμιση των 120 δόσεων είναι η τελευταία ευκαιρία για όλους να διακανονίσουν τα χρέη τους με τους πλέον ευνοϊκούς όρους", πρόσθεσε ο κ. Βρούτσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση