GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρνείται τις κατηγορίες ο ιερέας από τη Μάνη - «Την είχα σαν παιδί μου» λέει για τη 12χρονη

Στις φυλακές της Τρίπολης έχει οδηγηθεί ο 57χρονος ιερέας ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τη 12χρονη κόρη της συντρόφ...

Στις φυλακές της Τρίπολης έχει οδηγηθεί ο 57χρονος ιερέας ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά τη 12χρονη κόρη της συντρόφου του.

Η τοπική κοινωνία στο χωριό Οχιά του δήμου Ανατολικής Μάνης είναι μουδιασμένη. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι συγχωριανοί του ιερέα λένε ότι δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν και δεν είχε δώσει δικαιώματα.

«Δεν έχω αγγίξει ποτέ το κορίτσι. Το είχα σαν παιδί μου. Η αλήθεια θα αποδειχθεί στο δικαστήριο» λέει ο ιερέας.

Η μητέρα από την πλευρά της λέει ότι δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο 57χρονος θα άγγιζε το παιδί της, ενώ διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που ήθελαν τον παππού να είναι το τρίτο πρόσωπο στην υπόθεση.

Υπενθυμίζεται ότι το κορίτσι στην κατάθεσή του φέρεται να κατονομάζει για ασέλγεια ακόμη έναν άντρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόσωπο αυτό είναι συγγενής της 12χρονης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση