GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρικτές αποκαλύψεις: Συγγενής της 12χρονης το δεύτερο πρόσωπο που φέρεται να την κακοποιούσε - ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της 12χρονης που καταγγέλλει ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από ιερέα στη ...

Συνεχίζονται οι σοκαριστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της 12χρονης που καταγγέλλει ότι υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από ιερέα στη Μάνη.

Στο θρίλερ φαίνεται ότι εμπλέκεται και δεύτερο πρόσωπο, το οποίο, όπως προκύπτει, είναι συγγενής της ανήλικης, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι με το πρόσωπο αυτό ζούσε η ίδια και η μητέρα της τα προηγούμενα χρόνια.

Το κορίτσι έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς και κατονομάζει για ασέλγεια τόσο τον 57χρονο ιερέα όσο κι έναν ακόμη άντρα. Έτσι, ενόψει της κλήσης τους δεύτερου εμπλεκόμενου, η δικογραφία παραμένει ανοικτή.

Ο ιερέας μετά την σύλληψη και την απολογία του ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε στις φυλακές της Τρίπολης. Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί και η πληροφορία ότι ο αδελφός της 12χρονης, που ζει στο εξωτερικό, αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα για να καταθέσει υπέρ του ιερέα.

«Ότι ήταν ένας μέθυσος όλοι το έβλεπαν, δεν ήταν κάτι που κρυβόταν, αλλά ότι είχε τέτοια προβλήματα κανείς δεν το φανταζόταν. Αν είχαμε καταλάβει οτιδήποτε, δεν θα ήταν δεκτός στο χωριό ούτε θα είχαμε επαφές μαζί του» λέει κάτοικος στον ΑΝΤ1.

Για συνεχές μπούλινγκ που δεχόταν η μικρή, τόσο από τον ιερέα, όσο και από τη μητέρα της, προκειμένου να αλλάξει την κατάθεσή της, έκανε ξανά λόγο ο πρόεδρος του Συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Δείτε το ρεπορτάζ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση