GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεσπά η μητέρα της 14χρονης που έχασε τη ζωή της στο λούνα παρκ: Το παιδί μου έφυγε άδικα - ΒΙΝΤΕΟ

Η μητέρα της 14χρονης που έχασε τη ζωή της σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου ζητά να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. “Ποιος δεν θα θύμωνε; Στη...

Η μητέρα της 14χρονης που έχασε τη ζωή της σε λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου ζητά να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι.

“Ποιος δεν θα θύμωνε; Στη δικιά μου περίπτωση, ποιος δεν θα θύμωνε; Γιατί έφυγε άδικα το παιδί μου. Στη συγκεκριμένη κούρσα θα μπορούσαν να φύγουν και άλλα παιδιά. Γιατί ήταν τόσο δυνατή, πήγαινε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Και οι πραγματογνώμονες που το έβαλαν μπροστά από κάτω ήταν και ζαλίζονταν, όχι να ανέβεις πάνω”, περιγράφει η μητέρα της άτυχης μαθήτριας μιλώντας στο STAR.

“Ας έλεγε να μην ανέβουν παιδάκια πάνω, ότι δεν είναι 15 ίππων ότι είναι 120 ίππων να μπαίνουν μεγάλοι μόνο, να μην μπαίνουν παιδάκια και φεύγουν έτσι άδικα”, πρόσθεσε.

Τα ευρήματα της πραγματογνωμοσύνης οδηγούν την πλευρά της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ να ζητήσει συμπληρωματικό έλεγχο, καθώς όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος της υπάρχουν σημαντικές παραλείψεις.

“Η πραγματογνωμοσύνη δεν έγινε σε καθεστώς πραγματικών συνθηκών. Δηλαδή δεν ήταν έμφορτο. Όταν έχει δύο τόνους συμπεριφέρεται κατά τον ίδιο ακριβώς τρόπο ή διαφοροποιείται;” λέει ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του λούνα παρκ, Χρήστος Νάστος.

Ακόμα και το πιο απλό παιχνίδι του λούνα παρκ μπορεί να γίνει επικίνδυνο σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι κανόνες ασφαλείας. Σε κάποια περίπτωση ένα παιδάκι πήγε να σηκωθεί όρθιο, με αποτέλεσμα ο χειριστής να φωνάξει και να του ζητήσει να κατέβει άμεσα από το μηχάνημα.

“Πρέπει να ξέρεις το μηχάνημα να το λειτουργείς , άμα δεν το ξέρεις... Πρέπει να είσαι και πάνω από το μηχάνημα, γιατί άμα συμβεί κάτι το μηχάνημα σταματάει. Τα παιδιά είναι ζωηρά”, δήλωσε χειριστής.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση