GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη-σοκ από την Ντέμι Μουρ - Έλληνας ομογενής ο άνδρας που τη βίασε στα 15 της - BINTEO

Ο Έλληνας ομογενής Βασίλης Ντουμάς κατονομάζεται ως ο άνδρας που βίασε την Ντέμι Μουρ στα 15 της χρόνια, όπως η ίδια η σταρ αποκαλύπτ...

Ο Έλληνας ομογενής Βασίλης Ντουμάς κατονομάζεται ως ο άνδρας που βίασε την Ντέμι Μουρ στα 15 της χρόνια, όπως η ίδια η σταρ αποκαλύπτει στα απομνημονεύματά της. Όπως είπε η σταρ σε τηλεοπτική συνέντευξη με την Νταϊάν Σόγιερ, ο άνδρας μπήκε στο σπίτι που έμενε με τη μητέρα της και τη βίασε ενώ φεύγοντας της άφησε 500 δολάρια και της είπε: "Πώς αισθάνεσαι που η μάνα σου σε έβγαλε στο κλαρί για 500 δολάρια;". Η Ντέμι Μουρ είπε πως δεν πιστεύει βαθιά μέσα της ότι η μητέρα της την πρόδωσε με αυτόν τον τρόπο, αλλά ότι παρείχε πρόσβαση σ' αυτόν τον άνδρα για να της κάνει κακό.

Ο φερόμενος βιαστής της σταρ, Βαλ Ντουμάς, ήταν ελληνικής καταγωγής και το πλήρες όνομά του ήταν Βασίλης Ντουμάς. Πέθανε σε ηλικία 68 ετών το 1997. Ήταν ιδιοκτήτης του κλαμπ "Το κλουβί με τις τρελές" που ήταν πολύ δημοφιλές ανάμεσα στους διάσημους όπως ο Έλτον Τζον, ο Σιλβέστερ Σταλόνε και η Μισέλ Πφάιφερ, σύμφωνα με τη Sun.

Ο Τζορτζ Γερμανίδης, ήταν συνιδιοκτήτης του εστιατορίου "Μιραμπέλ" με τον Ντουμάς. Αυτός δήλωσε στην κυριακάτικη Sun ότι: "Το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλης και το παρατσούκλι του Βαλ. Ήταν κάτι σαν σιωπηλός συνεταίρος μου από το 1974. Είχε πολλά χρήματα. Τον εξαγόρασα έπειτα από εφτά χρόνια συνεργασίας". Σχετικά με την καταγγελία της Ντέμι Μουρ είπε:"Δεν είχα ιδέα. Αν είναι αλήθεια, είναι πολύ θλιβερή ιστορία".

Η Ντέμι υποστηρίζει ότι γνώρισε τον Βαλ μαζί με τη μητέρα της σε άλλο εστιατόριο στο τέλος του '70. Ο Ντουμάς τότε πρέπει να ήταν 48 ετών. Συνήθιζαν να τρώνε μαζί στο "Μιραμπέλ", ενώ άρχισε να εμφανίζεται στο σχολείο της. Μία μέρα τον βρήκε στο διαμέρισμά τους όπου τη βίασε. Η σταρ δεν φέρεται να κατήγγειλε τον βιασμό στην αστυνομία. Η κόρη του Ντουμάς αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση