GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με ανατροπή στους «16» του China Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπειτα από σχεδόν δύο μήνες επέστρεψε στις νίκες στο ATP Tour επικρατώντας του Ντούσαν Λάγιοβιτς. Ο κορυφαίος Έλ...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπειτα από σχεδόν δύο μήνες επέστρεψε στις νίκες στο ATP Tour επικρατώντας του Ντούσαν Λάγιοβιτς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, μάλιστα, ξεπέρασε το εμπόδιο του Σέρβου αντιπάλου του με ανατροπή.

Ο Λάγιοβιτς στηρίχθηκε στο σερβίς του στο πρώτο σετ της αναμέτρησης, έκανε το «μπρέικ» στο 9ο γκέιμ και πήρε το πρώτο σετ.

Ο Τσιτσιπάς αντέδρασε άμεσα, βελτίωσε το ποσοστό του στο πρώτο σερβίς, «έσπασε» το πρώτο σέρβις γκέιμ του αντιπάλου του και διατηρώντας το δικό του σερβίς πήρε το σετ ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Το τρίτο σετ είχε συγκλονιστική εξέλιξη. Ο Έλληνας πρωταθλητής βρέθηκε να χάνει με 2-0 γκέιμς, καθώς δέχθηκε το μπρέικ στο πρώτο σέρβις γκέιμ του. Αντέδρασε, όμως, πήρε τα επόμενα τέσσερα γκέιμς και κατάφερε να κλείσει το ματς.

Επόμενος αντίπαλος για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Πεκίνο θα είναι ο Γεωργιανός Νικολόζ Μπασιλασβίλι, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-0 σε του Γκουίδο Πέγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση