GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Συμβόλαιο θανάτου" η δολοφονία του επιχειρηματία στο Χαϊδάρι - Τον "γάζωσαν" με 18 σφαίρες - Αστυνομικός πυροβόλησε κατά των δραστών - ΒΙΝΤΕΟ

Πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου θεωρούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής τη δολοφονία του 49χρονου επιχειρηματία, πατέρα τριών παιδιών, σ...

Πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου θεωρούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής τη δολοφονία του 49χρονου επιχειρηματία, πατέρα τριών παιδιών, στο Χαϊδάρι.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα κίνητρα της μαφιόζικης εκτέλεσης παραμένουν αδιευκρίνιστα. Οι δύο δολοφόνοι «γάζωσαν» με αυτόματο καλάσνικοφ τον επιχειρηματία, μέσα στο αυτοκίνητο του και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν με μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν.
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας ήταν και δύο αστυνομικοί, εκτός υπηρεσίας, οι οποίοι παρέμειναν στο σημείο μέχρι να φτάσουν οι συνάδελφοί τους, στους οποίους είπαν ότι βρέθηκαν τυχαία εκεί.
Ο ένας μάλιστα πυροβόλησε εναντίον των δραστών με το πιστόλι του, χωρίς να ξέρει αν τραυμάτισε κάποιον από αυτούς, αν και θεωρείται μάλλον απίθανο.
Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν 18 κάλυκες από καλάσνικοφ και τέσσερις κάλυκες από εννιάρι πιστόλι, που εκτιμάται ότι είναι από το όπλο του αστυνομικού. Αυτό θα διευκρινιστεί από τη βαλλιστική έρευνα που γίνεται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών ερευνών.
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας εξετάζουν τους ισχυρισμούς των δύο αστυνομικών, η μαρτυρία των οποίων εκτιμάται ότι θα βοηθήσει τις έρευνες.
Υπενθυμίζεται ότι ο 49χρονος διατηρεί εταιρεία διανομής καφέ, κοντά στο σημείο του εγκλήματος, στην οποία άγνωστοι είχαν τοποθετήσει βόμβα τον Μάιο του 2016.
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας, μέχρι στιγμής δεν συνδέουν τα δύο περιστατικά και εξετάζουν όλες τις εκδοχές, για τους λόγους που κάποιοι ήθελαν βγάλουν από την μέση τον 49χρονο, ο οποίος στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και με τον τζόγο, αλλά και με άλλες δραστηριότητες, μέσω των οποίων είχε επαφές και γνωριμίες με πολύ κόσμο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΝΤ1news

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση