GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τον 1ο όροφο του ΑΤ Κυψέλης πήδηξε ο δεύτερος κρατούμενος - Νοσηλεύεται φρουρούμενος

Από το παράθυρο του γραφείου, όπου κρατείτο, στον 1ο όροφο του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης πήδηξε ο 31χρονος Νιγηριανός στην προσπάθει...

Από το παράθυρο του γραφείου, όπου κρατείτο, στον 1ο όροφο του Τμήματος Ασφαλείας Κυψέλης πήδηξε ο 31χρονος Νιγηριανός στην προσπάθειά του να δραπετεύσει, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα, λίγες μόλις ώρες έπειτα από την απόδραση ενός άλλου αλλοδαπού κρατουμένου, από τον ίδιο χώρο.

Ο 31χρονος είχε συλληφθεί γιατί εκκρεμούσαν σε βάρος του δικαστικές αποφάσεις για κλοπές και σήμερα επρόκειτο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Τη στιγμή που πήδηξε από το παράθυρο του 1ου ορόφου στον ακάλυπτο φορούσε χειροπέδες. Οι αστυνομικοί κάλεσαν ασθενοφόρο και ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή, λίγο πριν τις 17.00 το απόγευμα, ένας Γεωργιανός κρατούμενος στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης ξέφυγε από την προσοχή των αστυνομικών και κατάφερε να αποδράσει. Ο άνδρας κρατείτο για κλοπές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση