GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1: Αν είχα στοιχεία για Τσίπρα και Πολάκη θα είχα πάει στον εισαγγελέα -ΒΙΝΤΕΟ

Διευκρινίσεις για τη δήλωσή του ότι «Τσίπρας και Πολάκης μπορεί να χρηματίστηκαν από τη Novartis», έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας...

Διευκρινίσεις για τη δήλωσή του ότι «Τσίπρας και Πολάκης μπορεί να χρηματίστηκαν από τη Novartis», έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Αν είχα στοιχεία θα είχα πάει στον εισαγγελέα», είπε ο κ. Γεωργιάδης και υπενθύμισε ότι τα ίδια είχε πει και πέρυσι, μέσα στη Βουλή όταν ψηφίστηκε η αλλαγή τιμολόγησης των φαρμάκων. «Όταν Πολάκης και Τσίπρας λένε ότι είμαι διεφθαρμένος χωρίς στοιχεία, ήθελα να τους δείξω ότι με τον ίδιο τρόπο οι κατηγορίες μπορεί να επιστρέψουν σε αυτούς», σημείωσε ο υπουργός.

Ο κ. Γεωργιάδης, επικαλούμενος δήλωση του Γιώργου Τσίπρα, ότι “και αυτοί που αρχειοθετήθηκαν για την υπόθεση της Novartis δεν είναι αθώοι” τόνισε ότι δεν υπάρχουν πολιτικοί κατηγορούμενοι, πλην του Ανδρέα Λοβέρδου, και αυτός, όπως σημείωσε, παραμένει αθώος έως ότου αποφανθεί η Δικαιοσύνη.

Η κυβέρνηση Τσίπρα, σύμφωνα με τον υπουργό, ωφέλησε τις πολυεθνικές και τη Novartis. «Το ακριβότερο φάρμακο μπήκε στην αγορά επί υπουργίας Ανδρέα Ξανθού» υπογράμμισε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Είμαστε αναγκασμένοι να μιλάμε με τη Novartis, για το καλό του λαού, όπως έκανε και η κυβέρνηση Τσίπρα», πρόσθεσε ο υπουργός. Τέλος, σχολιάζοντας δήλωση του Σταύρου Κοντονή στον Realfm 97,8, ότι ως υπουργός Δικαιοσύνης λειτουργούσε θεσμικά, αναρωτήθηκε: «άρα ο κ. Παπαγγελόπουλος δεν λειτουργούσε;».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση