GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Βαριά καμπάνα" από την εφορία στον Σέρχιο Ράμος - Γιατί ο άσος της Ρεάλ καλείται να πληρώσει 1 εκατ. ευρώ

"Βαριά καμπάνα" για τον Σέρχιο Ράμος από την εφορία. Ο Ισπανός αμυντικός της Ρεάλ καλείται να πληρώσει 1 εκατ. ευρώ καθώς δ...

"Βαριά καμπάνα" για τον Σέρχιο Ράμος από την εφορία. Ο Ισπανός αμυντικός της Ρεάλ καλείται να πληρώσει 1 εκατ. ευρώ καθώς δεν ήταν εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις του, αποκρύπτοντας έσοδα.

Ο ποδοσφαιριστής είχε μπλεξίματα με τις αρχές της Ισπανίας και πριν από μια πενταετία, όπου φερόταν να απέκρυπτε χρήματα.

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στην Ιβηρική, ο Ράμος απέκρυψε έσοδα από το 2012 έως το 2014, τα οποία αφορούσαν στα δικαιώματα της εικόνας του.

Τότε ο Ισπανός στόπερ και πάλι είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο, αλλά είχε πληρώσει τα 500.000 ευρώ από το 1 εκατομμύριο της ποινής του.

Πλέον, ήρθε νέο πρόστιμο κατά του Ράμος, ο οποίος όμως θα κινηθεί νομικά για να «καθαρίσει» τα όνομά του και να μειωθεί το ποσό που οφείλει.

Πηγή: filathlos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση