GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη στη Μυτιλήνη: Άνδρας αποπειράθηκε να βιάσει 20χρονη μέσα στο σπίτι της - Την έσωσε ο αδελφός της

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μυτιλήνη η απόπειρα βιασμού μίας 20χρονης από νεαρό αλλοδαπό, ο οποίος, σύμφωνα με την lesvonews.gr, μπήκε απ...

Σοκ έχει προκαλέσει στη Μυτιλήνη η απόπειρα βιασμού μίας 20χρονης από νεαρό αλλοδαπό, ο οποίος, σύμφωνα με την lesvonews.gr, μπήκε από το παράθυρο στο δωμάτιό της και της επιτέθηκε προσπαθώντας να της βγάλει τα ρούχα και να τη βιάσει.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η 20χρονη άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, ενώ ο επίδοξος βιαστής επέμενε. Από τις φωνές της, ξύπνησε ο αδελφός της και μπήκε στο δωμάτιό της να δει τι ακριβώς συνέβη. Εκεί, βρήκε τον νεαρό μετανάστη να προσπαθεί να διαφύγει.

Στη συνέχεια. ο αδελφός της 20χρονης καταδίωξε εντός της οικίας τον επίδοξο βιαστή καταφέροντάς του κάποια χτυπήματα.

Τελικά, ο επίδοξος βιαστής κατάφερε να διαφύγει από το παράθυρο από το οποίο μπήκε πηδώντας στον δρόμο από ύψος περίπου πέντε μέτρων. Εν τω μεταξύ στο σπίτι επέστρεψε και η μητέρα της 20χρονης, η οποία κάλεσε την αστυνομία και κατήγγειλε το γεγονός.

Η ασφάλεια Μυτιλήνης έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τον επίδοξο βιαστή ενώ έχει στα χέρια της και βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης από διπλανό σπίτι, το οποίο έχει καταγράψει τις κινήσεις του αλλοδαπού έξω από το σπίτι της 20χρονης κοπέλας.

Πηγή: lesvosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση