GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 28χρονος που παρέσυρε και σκότωσε γιαγιά και εγγόνι στο Αίγιο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος στα τέλη Αυγούστου είχ...

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος στα τέλη Αυγούστου είχε παρασύρει και είχε σκοτώσει μια 68χρονη γυναίκα και το 15 μηνών εγγονάκι της στις Καμάρες Αιγίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι συνήγοροί του Αλέξης Κούγιας και Ιωάννης Σαμέλης Ιωάννης που παρέστησαν στην απολογία του 28χρονου, υποστήριξαν ως κύριο επιχείρημα προς αντίκρουση της κύριας κακουργηματικής κατηγορίας, ότι "στο άρθρο 290Α Π.Κ. με το οποίο κατηγορήθηκε ο εντολέας μας και για το οποίο προβλέπεται προσωρινή κράτηση, υπάρχει σοβαρό νομοθετικό κενό, το οποίο μάλιστα η νέα ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης προσπαθεί να καλύψει φέρνοντας νέα συμπληρωματική νομοθετική ρύθμιση, την οποία έχει ήδη θέσει προς διαβούλευση, όπως έχει ήδη αναρτηθεί επισήμως".

"Μετά την απολογία του ο εντολέας μας, κατά την κρίση μας υποχρεωτικά λόγω αυτού του νομοθετικού κενού, έμεινε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους 1) της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, 2) της εμφάνισης στο Α.Τ και 3) της απαγόρευση οδήγησης μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Υπενθυμίζουμε ότι η εντολή που έχουμε λάβει από τον δράστη και το οικογενειακό του περιβάλλον, είναι να κάνουμε τα πάντα, ώστε να επιτευχθεί εξωδικαστική λύση, η οποία και θα απαλύνει την ταλαιπωρία και τον πόνο κατά το δυνατόν των συγγενών των θυμάτων λόγω της τραγωδίας που τους συνέβη" αναφέρεται στην ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Κούγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση