GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δωρεάν μαστογραφίες για όλες τις γυναίκες άνω των 30 ετών - Το σχέδιο του υπουργείου Υγείας

Το σχέδιο που εκπονεί το υπουργείο Υγείας, με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας. ...

Το σχέδιο που εκπονεί το υπουργείο Υγείας, με στόχο την πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας.
Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, ο υπουργός Υγείας ανακοίνωσε πως άμεση προτεραιότητα είναι αφενός η λειτουργία οργανωμένων προγραμμάτων προ συμπτωματικού ελέγχου για όλες τις γυναίκες άνω των 30 ετών, με δωρεάν μαστογραφίες και αφετέρου η δημιουργία ογκολογικών θεραπευτικών κέντρων στην Αθήνα και στην Περιφέρεια.
“Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού. Ως Υπουργός Υγείας, θέλω να τονίσω πως όλες οι γυναίκες πρέπει να γνωρίζουν ότι η συγκεκριμένη νόσος θεραπεύεται. Το Υπουργείο Υγείας εκπονεί σχέδιο για τη λειτουργία οργανωμένων προγραμμάτων προ συμπτωματικού ελέγχου για όλες τις γυναίκες άνω των 30 ετών, με δωρεάν μαστογραφίες και χωρίς παραπεμπτικό. Θέλω επίσης να ανακοινώσω ότι άμεση προτεραιότητά μας είναι η δημιουργία ογκολογικών θεραπευτικών κέντρων στην Αθήνα και στην Περιφέρεια, ώστε να καλυφθεί πληθυσμιακά η χώρα μας. Η έγκαιρη πρόληψη, ανίχνευση και διάγνωση του καρκίνου του μαστού σώζει ζωές. Είναι μια μάχη που αξίζει να κερδίσουμε”, αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Κικίλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση