GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Κλειδί” το τρίτο πρόσωπο στο σκηνικό του εγκλήματος στην Κρήτη - “Με κακοποιούσε” υποστηρίζει η 31χρονη - ΒΙΝΤΕΟ

Τη συμμετοχή και ενός τρίτου προσώπου, που φέρεται να ήταν μπροστά στο επεισόδιο όταν η 31χρονη επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα με ...

Τη συμμετοχή και ενός τρίτου προσώπου, που φέρεται να ήταν μπροστά στο επεισόδιο όταν η 31χρονη επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον πρώην σύζυγό της, εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη.

Η δράστης θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Το μεσημέρι πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου και ζήτησε και πήρε αναβολή. Η απολογία της ορίστηκε για την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου. Σύμφωνα πληροφορίες του ΑΝΤ1, η 31χρονη φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι το θύμα την κακοποιούσε συχνά, παρότι είχαν χωρίσει.

Το άγριο έγκλημα συνέβη χθες το βράδυ, έξω από το κέντρο αστέγων, στη Νέα Αλικαρνασσό Ηρακλείου. Θύμα και δράστης, τοξικομανείς, είχαν αποκτήσει τρία παιδιά μαζί και για άγνωστο λόγο είχαν έναν άγριο καβγά. Η δράστης μαχαίρωσε στην κοιλιά τον 59χρονο, ο οποίος κατέληξε στο χειρουργείο κατά τη διάρκεια επέμβασης για την αντιμετώπιση των τραυμάτων του.

Η γυναίκα αμέσως μετά το περιστατικό απομακρύνθηκε, ενώ ο άτυχος άντρας αιμόφυρτος προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων που υπάρχει στην περιοχή. Έκπληκτοι οι υπάλληλοι μόλις τον είδαν ειδοποίησαν ΕΚΑΒ και αστυνομία. Στο νοσοκομείο, όπου διακομίστηκε, εισήχθη στο χειρουργείο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.

«Οδηγήθηκε γρήγορα στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστούν χειρουργικά τα τραύματα τα οποία έφερε, όμως έφερε ένα τραύμα σε καίριο όργανο στην κοιλιακή χώρα και ο ασθενής κατέληξε εντός του χειρουργείου», δηλώνει ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης.

Η αστυνομία ξεκίνησε αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό της πρώην συζύγου του θύματος και λίγη ώρα αργότερα κατάφερε να την εντοπίσει και να τη συλλάβει.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση