ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Οι 320 επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας που έστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο

Share it:

Επιστολή για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο έστειλαν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και σε συναρμόδιους υπουργούς έστειλαν οι 320 μεγάλες επιχειρήσεις και ενώσεις πελατών, μέλη της Κίνησης Επιχειρηματικής Εκπροσώπησης για την Ανάπτυξη «ΝΕΟ ΡΕΥΜΑ - ΝΕΟ ΟΡΑΜΑ».

Στην επιστολή τονίζεται «Μετά την παρέμβαση στη Βουλή στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο, θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι 8 γραμμές από τις 120 σελίδες απαξιώνουν και βάζουν λουκέτα σε 3-4.000 μονάδες παραγωγής στο 95% εκτός θυλάκων.

Για τις υφιστάμενες: δεν επιτρέπονται επενδύσεις και επέκταση- μόνο εκσυγχρονισμός-, δηλ θάνατος, ποια υφιστάμενη θα σωθεί 30 χρόνια χωρίς επεκτάσεις!

Για τις νέες επενδύσεις: στα κενά κτίρια δεν προβλέπονται νέες επενδύσεις, νέα ΑΦΜ, νέες ΚΑΔ στα κενά κτίρια ~1.000.000 μ2 ή προίκα της χώρας.

Είναι η ίδια διάταξη “νάρκη” που υπεγράφη 1 μέρα προ των εκλογών!»

Επισυνάπτουν και την εισήγηση 6 λεπτών στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου για το Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο χαρακτηρίζοντας «Θετικό το νομοσχέδιο», προσθέτοντας ότι έχουν κατατεθεί προτάσεις 10 σελίδων.

Διαβάστε ολόκληρη της επιστολή ΕΔΩ

Share it:
Reactions:

Κοινωνία

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση