GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τούρκος υπουργός Άμυνας: Έχουμε εξουδετερώσει 342 τρομοκράτες στη Συρία

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε για την πορεία της στρατιωτικής επιχείρησης 'Πηγή...

Ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ κατά τη διάρκεια σύσκεψης που είχε για την πορεία της στρατιωτικής επιχείρησης 'Πηγή Ειρήνης' στη Συρία ανέφερε ότι “342 τρομοκράτες έχουν εξουδετερωθεί”.

Ο Ακάρ ανέφερε ότι έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα που έπρεπε να ληφθούν για την τουρκική επιχείρηση η οποία όπως σημείωσε προχωρά βάσει σχεδίου και με επιτυχία.

“Για εμάς έχει μεγάλη σημασία η ασφάλεια της χώρας και του έθνους μας, αλλά και η ασφάλεια άλλων θρησκευτικών και εθνοτικών ομάδων όπως οι Κούρδοι, οι Άραβες, οι Ασσύριοι, οι Χριστιανοί και οι Γιαζίντι που ζουν στην περιοχή... Η επιχείρηση συνεχίζεται βάσει σχεδίου. Μέχρι στιγμής, 342 τρομοκράτες έχουν εξουδετερωθεί”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση