GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναπληρώτρια διευθύντρια σχολείου έκανε σεξ με ανήλικο

Στο στόχαστρο των Αρχών στη Βόρεια Καρολίνα είναι η 34χρονη αναπληρώτρια διευθύντρια γυμνασίου καθώς ήρθε έξι φορές σε σεξουαλική επαφή μ...

Στο στόχαστρο των Αρχών στη Βόρεια Καρολίνα είναι η 34χρονη αναπληρώτρια διευθύντρια γυμνασίου καθώς ήρθε έξι φορές σε σεξουαλική επαφή με μαθητή του σχολείου στο οποίο εργάζεται.
Σύμφωνα με τις κατηγορίες, η καθηγήτρια και ο μαθητής επιδόθηκαν σε στοματικό σεξ αλλά και σε κανονική σεξουαλική επαφή έξι φορές, από την 1η Απριλίου έως τις 31 Ιουλίου.
Οι ερωτικές επαφές φέρεται να έγιναν έξω από το Γυμνάσιο Στούαρτ Κράμερ στο Γκαστόν της Βόρειας Καρολίνας, όπου εργάζεται η Λίσα Ρόθγουελ και φοιτεί ο μαθητής. Η ηλικία του δεν έχει δημοσιοποιηθεί, πάντως, ηλικία για συναινετικό σεξ στην Πολιτεία θεωρούνται τα 16 έτη. Ωστόσο, ακόμη και αν είναι 16 ετών και άνω, σύμφωνα με τον νόμο της Βόρειας Καρολίνα απαγορεύεται για τους καθηγητές να έρθουν σε ερωτική επαφή με μαθητές που φοιτούν στο σχολείο που εργάζονται.
Επισημαίνεται ότι είναι παράνομο για καθηγητή να κάνει σεξ με μαθητή οποιαδήποτε στιγμή, στη διάρκεια, ή μετά την περίοδο που ο ενήλικας και ο μαθητής ήταν ταυτόχρονα παρόντες στο σχολείο αλλά και πριν το θύμα σταματήσει να φοιτεί.
Η αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει πώς τα εγκλήματα της Ρόθγουελ ήρθαν στη δημοσιότητα σύμφωνα με την Gaston Gazette. Η γυναίκα τιμωρήθηκε πειθαρχικά από τη διοίκηση του σχολείου την Παρασκευή και αμέσως μετά συνελήφθη και κατηγορείται για κακούργημα. Οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστή κλαίγοντας και κατακόκκινη από ντροπή. Η εγγύησή της ορίστηκε στο 1 εκατ. δολάρια. Εργαζόταν ως καθηγήτρια εδώ και 10 χρόνια, ενώ θεωρείτο εξαιρετική εκπαιδευτικός. Βρισκόταν στο συγκεκριμένο σχολείο από το 2014. Το 2015 έγινε βοηθός διευθυντή. Θα επανεμφανιστεί ενώπιον του δικαστή και θα ζητήσει μείωση του ποσού της εγγύησης.
Η καθηγήτρια είναι παντρεμένη από το 2009, ενώ ο σύζυγός της είναι μαθηματικός και δάσκαλος Αγγλικής Γλώσσας σε δημοτικό σχολείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση