GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οφειλές άνω των 4 δισ. ευρώ προς την εφορία στη ρύθμιση των 120 δόσεων - Πόσες αιτήσεις εγκρίθηκαν

Οφειλές προς την εφορία άνω των 4 δισ. ευρώ διακανονίστηκαν στο πλαίσιο της ρύθμισης των 120 δόσεων που έληξε τη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου...

Οφειλές προς την εφορία άνω των 4 δισ. ευρώ διακανονίστηκαν στο πλαίσιο της ρύθμισης των 120 δόσεων που έληξε τη Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, όπως προκύπτει από σχετικά στοιχεία της ΑΑΔΕ. 

Πρόκειται για οφειλές των οποίων έως και το απόγευμα της Δευτέρας, λίγο πριν να κλείσει η ηλεκτρονική πλατφόρμα- είχε καταβληθεί και η πρώτη δόση της ρύθμισης.

Ειδικότερα, η διαδικασία αυτή ολοκληρώθηκε για 454.246 ρυθμίσεις, από τις οποίες, με την καταβολή της πρώτης δόσης, εισπράχθηκαν έσοδα 401,9 εκατ. ευρώ.

Συνολικά, το πλήθος των εγκεκριμένων αιτήσεων ρύθμισης ανήλθε σε 660.082, ενώ το συνολικό ρυθμιζόμενο ποσό που αντιστοιχεί σε αυτές ανέρχεται σε 6,370 δισ. ευρώ. Απο το ποσό αυτό, τα 4,498 δισ. ευρώ είναι αρχική οφειλή και το υπόλοιπο 1,872 δισ. ευρώ είναι προσαυξήσεις.

Πλέον, από σήμερα, οι οφειλέτες μπορούν να ρυθμίζουν τα χρέη τους προς την εφορία μόνο μέσω της πάγιας ρύθμισης των 12 ή 24 δόσεων, ανάλογα με την κατηγορία της οφειλής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση