GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη στο Μεξικό: Βρέθηκαν 40 ανθρώπινα κρανία σε σατανιστικό βωμό

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση εντοπισμού δεκάδων ανθρώπινων κρανίων, σε σατανιστικό βωμό, στη συνοικία Τεπίτο του Μεξικού. Όπως ανακοίνωσα...

Φρίκη προκαλεί η υπόθεση εντοπισμού δεκάδων ανθρώπινων κρανίων, σε σατανιστικό βωμό, στη συνοικία Τεπίτο του Μεξικού.

Όπως ανακοίνωσαν οι αρχές, εντόπισαν πάνω από 40 ανθρώπινα κρανία, δεκάδες οστά και το πτώμα ενός εμβρύου μέσα σε βάζο γύρω από τον σατανιστικό βωμό, σε ακίνητο που φέρεται να χρησιμοποιείται από διακινητές ναρκωτικών.

Φωτογραφίες που διένειμε στα μέσα ενημέρωσης η εισαγγελία της πόλης εικονίζουν κρανία στοιβαγμένα γύρω από τον βωμό, πίσω από τον οποίο υψώνεται ένας σταυρός με μια ξύλινη μάσκα με κέρατα.

Μπροστά στον τοίχο είχαν αποτεθεί διάφορα αντικείμενα, ιδίως δεκάδες διακοσμημένα, πολύχρωμα ξύλινα ραβδιά. Στον χώρο βρέθηκαν πολλά άλλα αντικείμενα, όπως ένα μπαστούνι με λαβή που έχει μορφή ανθρώπινου κρανίου.

Την Τρίτη, η αστυνομία έκανε εφόδους στη συνοικία Τεπίτο και συνέλαβε 31 πρόσωπα που υποψιάζεται πως σχετίζονται με καρτέλ των ναρκωτικών. Όμως δικαστής έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι οι 27 από τους υπόπτους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση