GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει η ηλικιωμένη που κατήγγειλε ότι τη βίασε 45χρονος μέσα στο σπίτι της - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μίας 85χρονης η οποία ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο. “Έχω χάσει τ...

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μίας 85χρονης η οποία ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού μέσα στο σπίτι της στο Παλαιό Φάληρο.

“Έχω χάσει τον ύπνο μου, φοβία. Φοβάμαι. Κλειδώνω την πόρτα, βάζω το μάνταλο από τον φόβο. Κάθε μέρα στους γιατρούς είμαι”, λέει κλαίγοντας η ηλικιωμένη, μιλώντας στο STAR.

Η γυναίκα καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού στα 85 της χρόνια από έναν άνθρωπο, που εκμεταλλεύτηκε την καλοσύνη της, όπως ισχυρίζεται. Του έδωσε ένα πιάτο φαγητό γιατί τον λυπήθηκε και εκείνος την κακοποίησε σεξουαλικά.

“Μου έκλεινε το στόμα και μου έλεγε ‘σταμάτα να φωνάζεις’”, αναφέρει η γυναίκα και εξομολογείται ότι ντρέπεται για αυτό που της συνέβη.

Ο ύποπτος άνδρας, ηλικίας 45 ετών, έχει εντοπιστεί, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της 85χρονης, Μανώλης Βαμβουνάκης και θα κληθεί για κατάθεση τις επόμενες ημέρες.

“Είναι μια πρωτοφανής για τα ποινικά, υπόθεση βιασμού κι εγώ ο ίδιος συγκλονίστηκα, όταν καταγγείλαμε το περιστατικό πριν από ένα μήνα στο Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου”, σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Βαμβουνάκης μιλώντας στο STAR.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση