GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ώρες αγωνίας για 52χρονο στην Πάτρα: Υπέστη έμφραγμα στη μέση του δρόμου - Η σωτήρια παρέμβαση των αστυνομικών

Σωτήρια αποδείχθηκαν τα αντανακλαστικά αστυνομικών που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ στην Πάτρα, το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο της. Άνδ...

Σωτήρια αποδείχθηκαν τα αντανακλαστικά αστυνομικών που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ στην Πάτρα, το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο της.

Άνδρας 52 ετών σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, εκινείτο πεζός επί της οδού Κολοκοτρώνη όταν ένιωσε αδιαθεσία. Στη θέα των αστυνομικών που βρίσκονταν στο σημείο για την επιτήρηση των μέτρων ασφαλείας λόγω της απεργιακής κινητοποίησης, τους προσεγγίζει και τους ενημερώνει πως νιώθει δυσφορία.

Αμέσως οι ένστολοι καλούν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την κρισιμότητα του περιστατικού και του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Στο σημείο άμεσα έφτασε και η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, όπου τα μέλη του πληρώματος διαπιστώνουν πως ο άνδρας είχε υποστεί έμφραγμα. Ο 52χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο.

Πηγή: tempo24.news

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση