GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι δήλωσε ο 54χρονος που δέχθηκε επίθεση από σκυλιά στον Διόνυσο: Με δάγκωναν σε όλο μου το σώμα - ΒΙΝΤΕΟ

Στο νοσοκομείο με τραύματα στα πόδια και τα χέρια νοσηλεύεται ο άνδρας που έπεσε θύμα της επίθεσης από σκυλιά στον Διόνυσο. "Έχω...

Στο νοσοκομείο με τραύματα στα πόδια και τα χέρια νοσηλεύεται ο άνδρας που έπεσε θύμα της επίθεσης από σκυλιά στον Διόνυσο.

"Έχω πολλά ράμματα. Μου το έχουν ανοίξει όλο το πόδι κι εδώ πίσω. Έχω ράμματα και στα χέρια μου" δήλωσε ο τραυματίας, μέσα από το δωμάτιο του, στο ΚΑΤ, μιλώντας στο STAR.

"Εγώ πήγα να πω να μαζέψει τα σκυλιά. Βγήκα έξω είδα τα σκυλιά τα μικρά και είδα και την πόρτα ανοιχτή. Δεν ξέρω πως έγινε. Το μεγάλο βγήκε τόσο γρήγορα, το ένα πίτμπουλ πρέπει να είναι. Ήρθε αμέσως κοντά μου. Του είπα φύγε από εδώ. Αμέσως αυτό ήρθε πάνω μου, στα πόδια μου και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Μετά ξεκινήσανε και όλα τα μικρά. Με τραβούσαν από πίσω, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα" περιγράφει ο 54χρονος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση