GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέφος γεννήθηκε σχεδόν... 6 κιλά - “Είναι σαν μίνι παλαιστής του σούμο” λέει η μητέρα - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα κοριτσάκι, με βάρος που ξεπερνά τα 5,8 κιλά, έφερε στον κόσμο μία 26χρονη μητέρα στην Αυστραλία. Η Ρέμι γεννήθηκε με καισαρική το...

Ένα κοριτσάκι, με βάρος που ξεπερνά τα 5,8 κιλά, έφερε στον κόσμο μία 26χρονη μητέρα στην Αυστραλία. Η Ρέμι γεννήθηκε με καισαρική τομή, στο νοσοκομείο Γολονγκόνγκ του Σίδνεϋ, γεμίζοντας χαρά τους γονείς της.

“Είναι σαν μίνι παλαιστής του σούμο”, εξομολογείται η μητέρα, κρατώντας στην αγκαλιά το μωρό της. Η ίδια κι ο σύζυγός της γνώριζαν ότι το κοριτσάκι θα ήταν μεγαλόσωμο, καθώς η 26χρονη υπέφερε από σακχαρώδη διαβήτη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ωστόσο, δεν περίμενε ότι το βάρος της θα έφτανε σχεδόν τα 6 κιλά.

“Όταν πηγαίναμε βόλτα στο μαιευτήριο πάντα μαζεύονταν διάφοροι άνθρωποι γύρω της και ρωτούσαν για το μέγεθός της, γιατί είναι τόσο πολύ μεγαλύτερη από τα υπόλοιπα νεογέννητα”, δήλωσε ο πατέρας.

Το πιο βαρύ μωρό που έχει καταγραφεί στην ιστορία γεννήθηκε στην Ιταλία τον Σεπτέμβριο του 1955 και ζύγιζε 10,2 κιλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση