GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πατριός ασελγούσε στην 7χρονη κόρη της συντρόφου του επί τέσσερα χρόνια - ΒΙΝΤΕΟ

Ποινή κάθειρξης 19 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών στον πατριό ενός ανήλικου κοριτσιού, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ασέλγ...

Ποινή κάθειρξης 19 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών στον πατριό ενός ανήλικου κοριτσιού, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για ασέλγεια σε βάρος της κόρης της συντρόφου του επί 4 χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του Star, η ανήλικη κοπέλα κατέγραφε σε ένα μικρό ημερολόγιο τη φρίκη που βίωνε, από το 2011. Ήταν μόλις 7 ετών. Η μητέρα της δούλευε μέχρι αργά. Έλειπε πολλές ώρες από το σπίτι. Την κόρη της, την πρόσεχε ο σύντροφός της. Μόνο που εκείνος είχε άλλα σχέδια, αρρωστημένα, όταν έμενε μόνος του στο σπίτι με το κορίτσι. Στα 10 της χρόνια, ο εφιάλτης μεγάλωσε.

Την ανάγκαζε να δουν ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου και της ζητούσε να τον αγγίζει στο επίμαχο σημείο. Το δράμα του κοριτσιού δε σταμάτησε εκεί.

Ο πατριός και δράστης κατηγορείται ότι ήρθε σε ολοκληρωμένη ερωτική επαφή με το παιδί όταν εκείνη ήταν 11 ετών. Η μικρή μην αντέχοντας άλλο τον Γολγοθά που ζούσε τα αποκάλυψε όλα στην κολλητή της. Φέρεται να της εκμυστηρεύτηκε ότι δεν τολμούσε να μιλήσει στη μητέρα της, γιατί φοβόταν για τη ζωή της.

Η φίλη του θύματος τα είπε στη δασκάλα τους. Την επόμενη ημέρα η γυναίκα φώναξε την ανήλικη και της ζήτησε να καταγράψει στο ημερολόγιό της ό,τι είχε συμβεί. Εκείνη σύμφωνα με πληροφορίες έγραψε:

«Μόλις πήγα να τον ρωτήσω για μια άσκηση στα μαθηματικά, εκείνος άρχισε να μου λέει διάφορα όπως : “γυναικάρα μου εσύ, μη μου κάνεις τη δύσκολη”. Του έλεγα να με αφήσει στην ησυχία μου, όμως αυτός συνέχιζε. Τότε εγώ του έδωσα ένα χαστούκι και τον έβρισα».

Η ανήλικη υποβλήθηκε σε ιατροδικαστικές και ψυχολογικές εξετάσεις και την επιμέλεια πήρε ο πατέρας της.

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών ο πατριός κρίθηκε ένοχος. Ο πατριός ζήτησε από τον Άρειο Πάγο την αναίρεση της καταδικαστικής απόφασης. Οι αρεοπαγίτες όμως ομόφωνα επικύρωσαν την ποινή των 19 ετών κάθειρξης που του είχε επιβληθεί.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση