GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη: Δασκάλα κακοποίησε παιδί με εγκεφαλική παράλυση - ΦΩΤΟ - BINTEO

Σοκ έπαθε μια μητέρα στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας όταν πηγαίνοντας να πάρει τον γιο της από το νηπιαγωγείο αντίκρισε το πρόσωπό του ...

Σοκ έπαθε μια μητέρα στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας όταν πηγαίνοντας να πάρει τον γιο της από το νηπιαγωγείο αντίκρισε το πρόσωπό του μέσα στα τραύματα.

"Μάμι, άτακτη δασκάλα" αυτά ήταν τα λόγια του αποκαλύπτοντας εν μέρει τον δράστη της επίθεσης εναντίον του. Το παιδί είναι καθηλωμένο σε αναπηρικό καροτσάκι καθώς πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και παρουσιάζει δυσκολίες στην ομιλία.

Ο τετράχρονος έδειχνε να έχει σημάδια από εγκαύματα στο προσωπάκι του. Το προσωπικό του νηπιαγωγείου είπε ότι είχαν προσπαθήσει να την καλέσουν όταν ο Μασούα έπεσε από τις σκάλες με το καρότσι του το μεσημέρι, αλλά η γυναίκα είπε ότι αυτή η δικαιολογία δεν έχει καμία βάση και πως τα σημάδια έμοιαζαν λες και κάποιος τον είχε σύρει όχι να τα απέκτησε από πτώση, όπως είπε η μητέρα στο Radio New Zealand.

Ήταν εγκαύματα στο πρόσωπό του από το μέτωπό του ως κάτω στο μάγουλό του. Είχε γρατ¨σουνιές στα χείλη και στη μύτη του. Ο μικρός ήταν πολύ φοβισμένος για να επιστρέψει στο σχολείο και η μητέρα είπε ότι θα τον κρατήσει σπίτι όπου θα του κάνει ιδιαίτερα. Όταν τον ρώτησε πώς απέκτησε αυτά τα τραύματα το παιδί επαναλάμβανε "άτακτη δασκάλα, μάμι".

"Τον ρώτησα κάποιες φορές και όλο έλεγε αυτό. Θέλω να ξέρω όλη την ιστορία, αυτά που μου λένε στο νηπιαγωγείο δεν βγάζει νόημα. Για χάρη του παιδιού μου θέλω την αλήθεια".

Η θεία του μικρού που συνήθως πηγαίνει με τη μητέρα να πάρουν το αγοράκι από το σχολείο δήλωσε ότι το παιδί έμοιαζε να έχει κακοποιηθεί, καθώς ήταν πρησμένο και το μάτι και τα χείλη σαν κάποιος να τον είχε χτυπήσει, ενώ από τη μύτη έτρεχε αίμα. Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό ενώ η διεύθυνση του παιδικού σταθμού είπε ότι έχει λάβει σοβαρά υπόψιν της την υπόθεση για την οποία η οικογένεια ενημέρωσε και το υπουργείο Παιδείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση