GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο ημέρες πριν από τον γάμο ο γαμπρός κακοποίησε σεξουαλικά την παράνυφο - Η αντίδραση της νύφης - ΦΩΤΟ - BINTEO

Ένας άνδρας από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία από τις παράνυφους της αρραβωνιαστικιάς του, δύο μόλις ημέρες πρι...

Ένας άνδρας από την Πενσιλβάνια των ΗΠΑ επιτέθηκε σεξουαλικά σε μία από τις παράνυφους της αρραβωνιαστικιάς του, δύο μόλις ημέρες πριν από τον γάμο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας η γυναίκα είχε μεθύσει και δεν είχε τις αισθήσεις της όταν ο υποψήφιος γαμπρός την κακοποίησε.

Ο 28χρονος Daniel J. Carney, κατηγορείται ότι επιτέθηκε στις 30 Αυγούστου στην παράνυφο στο ξενοδοχείο και μετά της ζήτησε "να είναι όσο χαρούμενη μπορεί" για τη χάρη της νύφης σε ένα γραπτό μήνυμα που της έστειλε την ημέρα του γάμου, την 1η Σεπτέμβρη.

Η 29χρονη κατάγεται από το Όρεγκον και είχε πάει στην πόλη για τον γάμο της φίλης της. Μαζί με άλλους καλεσμένους πέρασαν την ημέρα πίνοντας και κάνοντας ράφτινγκ στον ποταμό Delaware.

Η παρέα επέστρεψε στο ξενοδοχείο Shawnee Inn στις 5 το απόγευμα και η παράνυφος ήταν ήδη μεθυσμένη και δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της. Έτσι η νύφη ζήτησε από τον γαμπρό να την βοηθήσει και να την μεταφέρει στο δωμάτιο. Αντ'αυτού ο άνδρας της επιτέθηκε.

Η κάμερα ασφαλείας του ξενοδοχείου δείχνει τον 28χρονο να τραβάει τη γυναίκα, που δεν μπορούσε να κρατήσει την ισορροπία της, στα αποδυτήρια των ανδρών του ξενοδοχείου, όπου και την κακοποίησε.

Όταν η γυναίκα ανέκτησε τις αισθήσεις της είπε ότι ο Carney την δάγκωνε και την θώπευε. Μετά έχασε ξανά τις αισθήσεις της και όταν ξύπνησε τον βρήκε πάνω της ενώ της είχε βγάλει το μαγιό της.

Σε κάποιο σημείο, θυμάται το θύμα, η νύφη μπήκε μέσα και άρχισε να ουρλιάζει στον 28χρονο. Μία άλλη παράνυφος τότε βοήθησε την 29χρονη και την πήρε από τα αποδυτήρια.

Όπως αναφέρει η NY Post, την επόμενη ημέρα επικρατούσε χάος και ο γαμπρός αρχικά υποστήριζε ότι η 28χρονη υποκίνησε τη σεξουαλική επαφή μαζί του.

Εκείνο το πρωινό, την πήρε τηλέφωνο για να ζητήσει συγγνώμη σύμφωνα με την καταγγελία. Αλλά το θύμα του απάντησε ότι είναι ταραγμένη. Την ημέρα του γάμου της έστειλε γραπτό μήνυμα και της ζήτησε ξανά συγγνώμη ενώ της είπε να αισθάνεται χαρούμενη για τη νύφη και της ζήτησε επίσης να πάρει το χάπι της επόμενης ημέρας, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι Αρχές έχουν ηχητικό ντοκουμέντο από ένα τηλεφώνημα μεταξύ του Carney και του θύματος, στο οποίο εκείνος αρνείται ότι έκαναν σεξ αλλά ομολογεί ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά και απολογείται.

Ένας από τους φίλους του 28χρονου ανέφερε στο CNN ότι το ζευγάρι τελικά προχώρησε στον γάμο, ενώ ο Carney αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της σεξουαλικής επίθεσης και του βιασμού.

Πηγή: NY Post, CNN

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση