GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με νίκη στο Βελιγράδι βλέπει πρόκριση ο Ολυμπιακός

Για τη 2η αγωνιστική του Champions League οι ερυθρόλευκοι Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός συγκρούονται απόψε στις 22.00 στο Βελιγράδι, σ’ ...

Για τη 2η αγωνιστική του Champions League οι ερυθρόλευκοι Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός συγκρούονται απόψε στις 22.00 στο Βελιγράδι, σ’ ένα ματς που ίσως κρίνει πολλά για την τελική κατάταξη του ομίλου.

Οι παίκτες του στοιχήματος έχουν τη δυνατότητα να ποντάρουν σε περισσότερες από 200 επιλογές που προσφέρει συνολικά το Πάμε Στοίχημα πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του.

Επίσης, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει σε όλα τα παιχνίδια του Champions League και του Europa League το Boost Νίκης.

Οι παίκτες έχουν και τη δυνατότητα με το Bet Builder να χτίσουν το δικό τους στοίχημα στα Opapbet συνδυάζοντας αγορές από τον ίδιο αγώνα.

Ο Γκερέρο είναι ένας παίκτης που είναι πάντα επικίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα. Το ν’ ανοίξει το σκορ και ο Ολυμπιακός να επικρατήσει τελικά 2-1 έχει απόδοση 24. Ιδιαίτερα επικίνδυνος είναι και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν του Ερυθρού Αστέρα, ο Μάριν. Το να βρει ο Γερμανός δίχτυα και να σημειωθούν πάνω από 3.5 γκολ στο ματς συνολικά αποδίδει στους παίκτες απόδοση 10.00.

Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ισορροπημένο και λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το Χ ημίχρονο-Χ τελικό έχει απόδοση 4.55, το Χ ημίχρονο – 2 τελικό 5.15 και το Χ ημίχρονο – 1 τελικό 6.25.

Η νίκη του Ολυμπιακού με 1 γκολ διαφορά έχει απόδοση 3.55 και του Ερυθρού Αστέρα με 1 γκολ διαφορά 4.05.

Η επικράτηση του Ερυθρού Αστέρα με 1-0 δίνει απόδοση 8 και με 2-1 8.75. Νίκη του Ολυμπιακού με 0-1 αποδίδει στους παίκτες 6.75, ενώ το 1-2 7.5. Η ισοπαλία 0-0 έχει απόδοση 8.25, ενώ το 1-1 αποδίδει 5.5.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση