GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδιο σε σχολείο της Κρήτης - Πατέρας χτύπησε δασκάλα

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε Δημοτικό σχολείο των Χανίων προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση. Σύμφωνα με...

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής σε Δημοτικό σχολείο των Χανίων προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 38χρονος πατέρας πήγε στο σχολείο την ώρα του σχολάσματος για να παραλάβει το παιδί. Ωστόσο ο ίδιος βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του και σύμφωνα με πληροφορίες η δικαστική απόφαση δεν επέτρεπε τις συγκεκριμένες ώρες να παραλάβει το παιδί του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ακολούθησε διένεξη με τη δασκάλα και σύμφωνα με την καταγγελία της ο πατέρας της επιτέθηκε και τη χτύπησε με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία και να συλληφθεί.

Η 54χρονη δασκάλα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του. Ο 38χρονος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών, εξύβριση και παραβίαση δικαστικής απόφασης.

Πηγή πληροφοριών: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση