GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΦΚΑ: Επιστροφές σε λογαριασμούς ελεύθερων επαγγελματιών την Τετάρτη

Επιστροφές από τον ΕΦΚΑ θα δουν αύριο, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στους λογαριασμούς τους περισσότεροι από 86 χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματ...

Επιστροφές από τον ΕΦΚΑ θα δουν αύριο, Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, στους λογαριασμούς τους περισσότεροι από 86 χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες. Πρόκειται για ποσά που έχουν προκύψει από την εκκαθάριση των ασφαλιστικών εισφορών του 2018.

Με ανακοίνωσή του ο ΕΦΚΑ επισημαίνει ότι οι ασφαλισμένοι που δεν έχουν συμπληρώσει το i-bank τους, δεν θα δουν επιστροφές στους λογαριασμούς τους και θα μπορούν να το καταχωρήσουν στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΦΚΑ.

Η ανακοίνωση του ΕΦΚΑ

"Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 θα πιστωθούν 100.695.867,69 εκ.€ στους λογαριασμούς 86.187 ελεύθερων επαγγελματιών. Πρόκειται για τα ποσά που έχουν προκύψει από την εκκαθάριση των ασφαλιστικών εισφορών έτους 2018.

Συνολικά θα επιστραφούν ή θα συμψηφιστούν με μελλοντικές οφειλές 215.193.494,99εκ.€ σε 264.631 ασφαλισμένους ως αποτέλεσμα της εκκαθάρισης εισφορών του έτους 2018 με βάση τα εισοδήματα του 2017 έναντι των εισοδημάτων του 2016 που αρχικά είχαν λογισθεί και καταβληθεί.

Οι ασφαλισμένοι που δεν θα δουν επιστροφές στους λογαριασμούς τους οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν συμπληρώσει το i-bank τους. Σε αυτούς δίνεται η δυνατότητα μπαίνοντας στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr ->ηλεκτρονικές υπηρεσίες->Aτομικά Στοιχεία «Στοιχεία Επικοινωνίας» να το καταχωρήσουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση