GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πομπέο: Δεν μπορεί να επιτραπεί στην Τουρκία να κάνει παράνομες γεωτρήσεις - ΒΙΝΤΕΟ

"Δεν θα σας πω τι είπα στον κ. Μητσοτάκη, αυτό που θα σας πω είναι ότι το ξεκαθαρίσαμε πως επιχειρήσεις σε διεθνή ύδατα είναι σύμφων...

"Δεν θα σας πω τι είπα στον κ. Μητσοτάκη, αυτό που θα σας πω είναι ότι το ξεκαθαρίσαμε πως επιχειρήσεις σε διεθνή ύδατα είναι σύμφωνα με διεθνείς κανόνες. Και είπαμε στην Τουρκία ότι θα αναλάβουμε δράση για να διασφαλίσουμε ότι έχουμε έννομες ενέργειες όπου κυριαρχεί το διεθνές δίκαιο" δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, μετά από ερώτηση για την τουρκική προκλητικότητα και όσα είπε ο Πρωθυπουργός νωρίτερα.
"Κατανοούμε τους κινδύνους. Γνωρίζουμε τις δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα και δουλεύουμε πολύ στενά για να επιτύχουμε κάποια αποτελέσματα. Να μην έχουμε στρατικοποίηση των θεμάτων και να πετύχουμε αποκλιμάκωση" ανέφερε ο κ. Πομπέο.
"Πρέπει να πετύχουμε αποτελέσματα που είναι αμοιβαία αποδεκτά. Υπάρχουν κάποια όρια. Δεν μπορούμε να αφήσουμε οποιονδήποτε, την Τουρκία, να έχει κάνει παράνομες γεωτρήσεις. Δεν μπορεί να επιτραπεί αυτό" πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση