GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παντρεύτηκε ο Ράφα Ναδάλ στη Μαγιόρκα - Τα μέτρα ασφαλείας και οι εκλεκτοί καλεσμένοι - ΒΙΝΤΕΟ

Μπροστά στις οικογένειες, τους φίλους και εκλεκτούς καλεσμένους παντρεύτηκε ο Ράφα Ναδάλ την αγαπημένη του στην Μαγιόρκα. Η νύφη και ...

Μπροστά στις οικογένειες, τους φίλους και εκλεκτούς καλεσμένους παντρεύτηκε ο Ράφα Ναδάλ την αγαπημένη του στην Μαγιόρκα.

Η νύφη και σύντροφός του για 14 χρόνια, Mery Perello, ήταν εντυπωσιακή. Ο γάμος έγινε σε κάστρο στην Μαγιόρκα και οι καλεσμένοι έφθασαν στην La Fortaleza, που χτίστηκε το 1628. Περίπου 350 καλεσμένοι παρακολούθησαν το ζευγάρι να ανταλλάσσει όρκους αιώνιας πίστης, και ανάμεσά τους ήταν ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος και η σύζυγός του Σοφία. Το νυφικό σχεδιάστηκε από την Rosa Clará, σύμφωνα με την οποία είχε λαιμόκοψη με πετράδια και είχε γαλλική δαντέλα και μοτίβα με λουλούδια.

Ο Ναδάλ λίγο πριν από τον γάμο ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram με την μοναδική θέα. Ενώ, φωτογραφίες από τον γάμο δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμα, καθώς το ζευγάρι είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, που κράτησαν τους φωτογράφους σε απόσταση ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση