GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες εικόνες από τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων της Χαλυβουργικής

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν από νωρίς το πρωί οι περίπου 200 εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι απ...

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν από νωρίς το πρωί οι περίπου 200 εργαζόμενοι της Χαλυβουργικής.
Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι από τις 6:30 εώς τις 10:30 το πρωί απέκλεισαν την πύλη του εργοστασίου ενώ στις 9:30 περίπου απέκλεισαν συμβολικά για μισή ώρα τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας της Εθνικής Οδού Αθηνών- Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα.
Οι περίπου 200 εργαζόμενοι διαμαρτύρονται γιατί παραμένουν απλήρωτοι για τέσσερις μήνες και δεν βλέπουν κάποια λύση για την επανεκκίνηση της Χαλυβουργικής.
Ο πρόεδρος των εργαζομένων της Χαλυβουργικής Γιώργος Γάκης  τόνισε ότι «δεν έχουμε καμία ενημέρωση από τον ιδιοκτήτη». Παράλληλα, προανήγγειλε πως την Τετάρτη οι εργαζόμενοι της εταιρείας θα μεταβούν στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο κέντρο της Αθήνας καθώς έχουν καλέσει σε συνάντηση τους ιδιοκτήτες.
Δείτε τις φωτογραφίες από την κινητοποίηση:











Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση