GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεσπά η σύζυγος του φαρμακοποιού που δολοφονήθηκε στο Νέο Ψυχικό: Δεν δέχομαι συγγνώμη από τον φονιά του πατέρα των παιδιών μου

Το προφίλ του 52χρονου κατασκευαστή, που τον Σεπτέμβριο του 2018 δολοφόνησε τον 57χρονο φαρμακοποιό έξω από το σπίτι του στο Νέο Ψυχι...

Το προφίλ του 52χρονου κατασκευαστή, που τον Σεπτέμβριο του 2018 δολοφόνησε τον 57χρονο φαρμακοποιό έξω από το σπίτι του στο Νέο Ψυχικό, επιχείρησε να σκιαγραφήσει ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας ο δικαστικός πραγματογνώμονας που διορίστηκε από την ανακρίτρια και εξέτασε τον δράστη μετά το έγκλημα.

“Τον συνάντησα δύο φορές. Δεν έχει κατάθλιψη, δεν πάσχει από κάποια ψυχική νόσο”, τόνισε στην κατάθεσή του ο ψυχίατρος και εξήγησε πως ο κατηγορούμενος εργολάβος πάσχει από οριακή διαταραχή προσωπικότητας.

“Διακατέχεται από άγχος που δεν είναι δυνατόν να ελέγξει”, συνέχισε και πρόσθεσε πως “ήξερε ότι η πράξη του ήταν άδικη, αλλά δεν μπορούσε να κάνει πίσω”.

Αναφερόμενος στη συμπεριφορά του 52χρονου μετά το έγκλημα, ο μάρτυρας είπε πως ο κατηγορούμενος κατασκευαστής “έχει έναν μηχανισμό προβολής ότι φταίνε πάντα οι άλλοι. Θεωρώ ότι του είναι αδύνατον να ενεργοποιήσει έναν μηχανισμό εκλογίκευσης”, κατέληξε ο ψυχίατρος, σημειώνοντας ότι ο κατηγορούμενος “ξεφεύγει από την έννοια του μέσου ανθρώπου”.

“Περιμένω εναγωνίως να τελειώσει το μαρτύριό μας. Η αλήθεια να φωνάξει, μόνο αυτό περιμένω”, τόνισε σε δηλώσεις της μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας η σύζυγος του θύματος.

Στο ερώτημα για το εάν θα δεχόταν τη συγγνώμη του θύτη απάντησε: “Δεν δέχομαι συγγνώμη από τον φονιά του συζύγου μου και του πατέρα των παιδιών μου”.

“Ο δικαστικός πραγματογνώμονας σήμερα κατέδειξε ότι δεν τίθεται θέμα μειωμένου καταλογισμού για τον κατηγορούμενο”, ανέφερε ο συνήγορος της οικογένειας σημειώνοντας ότι “ποτέ μέχρι σήμερα ο κατηγορούμενος δεν έχει ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια”.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 29 Οκτωβρίου.

Πηγή πληροφοριών: Espressο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση