GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έξαλλος ο πρίγκιπας Κάρολος με την κόντρα των γιων του

Ήταν οι δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι σε ντοκιμαντέρ ότι υπήρξε ρήξη στη σχέση του με τον αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς "τα αδ...

Ήταν οι δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι σε ντοκιμαντέρ ότι υπήρξε ρήξη στη σχέση του με τον αδερφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς "τα αδέρφια έχουν καλές και κακές ημέρες", που εξόργισαν τον πρίγκιπα Κάρολο.

Σύμφωνα με πηγές των Ανακτόρων, ο Κάρολος θεωρεί ότι αυτή η αναφερόμενη ρήξη έχει υπονομεύσει και υποβαθμίσει εντελώς τη σπουδαία δουλειά που ο ίδιος κάνει στο εξωτερικό.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας έφθασε στην Ιαπωνία για διήμερη περιοδεία προκειμένου να παρευρεθεί στην τελετή ενθρόνισης του Αυτοκράτορα Ναρουχίτου ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με την εθνική ομάδα ράγκμπι της Ουαλίας στο Τόκιο.

Επιπλέον, αναμένεται να παρουσιάσει το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που εκτείνεται σε δύο μέρη, ώστε να γιορτάσει τα 50 χρόνια του ως Δούκας της Κορνουάλης.

Αλλά ο Κάρολος φέρεται πως είναι εντελώς εξοργισμένος με τις κόντρες των γιων του καθώς έχουν υπονομεύσεις τη δουλειά του, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στη Sun.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση