GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκρηκτικό το κλίμα στην προανακριτική - “Μόνο σηκωτό θα με πάρετε από εδώ” είπε ο Πολάκης

Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου Σε κλίμα πρωτοφανούς έντασης άρχισε τις εργασίες της η επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης. Το αίτημα εξ...

Βουλή, του Γιώργου Λυκουρέντζου

Σε κλίμα πρωτοφανούς έντασης άρχισε τις εργασίες της η επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης.

Το αίτημα εξαίρεσης της ΝΔ για τους Πολάκη και Τζανακόπουλο έβαλε φωτιά στη συνεδρίαση και προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του κ. Πολάκη ο οποίος φέρεται να απάντησε «αυτά είναι «π@π@@ιες».

Σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι ούτε σηκωτοί δεν θα βγουν από την επιτροπή προκαλώντας έτσι την αντίδραση της ΝΔ.

Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία τόνισε ότι ο κ. Πολάκης είναι πρόσωπο κλειδί στην υπόθεση και μέρος της δικογραφίας και ως εκ τούτου δεν μπορεί να είναι μέλος της επιτροπής. «Η πρότασή σας αποτελεί κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» τόνισαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Έντονος διάλογος φαίνεται πάντως πως υπήρξε μεταξύ του κ .Τζανακόπουλου και του κ. Πλεύρη. «Μην ανοίγετε τέτοια ζητήματα γιατί έτσι θα πρέπει να δούμε και τον ρόλο του κ.Πλεύρη ο οποίος έχει στενή σχέση με τον κ. Γεωργιάδη» φέρεται να είπε ο κ. Τζανακόπουλος. «Εγώ στα δικαστήρια πηγαίνω το πρωί με το φως του ήλιου, όχι τα βράδια» απάντησε ο κ. Πλεύρης.

Πηγή; real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση