GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση στη δίκη της Χρυσής Αυγής μεταξύ της Μάγδας Φύσσα και της συνηγόρου του Γιώργου Γερμενή

Ένταση επικράτησε στη δίκη της Χρυσής Αυγής λίγο πριν ξεκινήσει την απολογία του ο πρώην βουλευτής Γιώργος Γερμενής όταν η Μάγδα Φύσσ...

Ένταση επικράτησε στη δίκη της Χρυσής Αυγής λίγο πριν ξεκινήσει την απολογία του ο πρώην βουλευτής Γιώργος Γερμενής όταν η Μάγδα Φύσσα ήρθε σε αντιπαράθεση με τη συνήγορο του Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου και του Γιώργου Γερμενή, Βάσω Πανταζή.

Η δικηγόρος προχώρησε σε δήλωση στο δικαστήριο, αναφέροντας πως ο Γερμενής δέχθηκε επίθεση από μέλος του ακροατηρίου πριν ξεκινήσει το πρωί η συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Η κίνηση αυτή της συνηγόρου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Μάγδας Φύσσα, η οποία από τις θέσεις του ακροατηρίου σηκώθηκε όρθια φωνάζοντας: «Δεν ήταν από μέλος της αίθουσας, από τη μητέρα του Παύλου ήταν. Κάνε μου τη χάρη που τολμάς και μιλάς κιόλας. Άκου δέχθηκε επίθεση από ένα μπουκάλι...»

Πρόεδρος: Αν έγινε εκτός της αιθούσης το δικαστήριο δεν είναι αρμόδιο.

Συνήγορος: Είναι οι αστυνομικοί εδώ... Είμαστε μία αστική δημοκρατία, όλοι πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες...

Η δίκη συνεχίζεται με την απολογία του Γιώργου Γερμενή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση