GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός Άγγλος οπαδός στη Σόφια

Ένας Άγγλος οπαδός, ο οποίος είχε ταξιδέψει για να δει από κοντά το εκτός έδρας παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Βουλ...

Ένας Άγγλος οπαδός, ο οποίος είχε ταξιδέψει για να δει από κοντά το εκτός έδρας παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Βουλγαρία για τα προκριματικά του Euro 2020, έχασε τη ζωή του στη Σόφια σήμερα το πρωί υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Αγγλίας ανακοίνωσε πως ο 32χρονος οπαδός βρέθηκε σήμερα το πρωί σε κακή κατάσταση στο κέντρο της της βουλγαρικής πρωτεύουσας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο της πόλης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Εκεί άρχισε να έχει επιθετική συμπεριφορά προς τους γιατρούς και τους νοσηλευτές με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία για να τον μεταφέρει στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Στη διαδρομή όμως ο άτυχος οπαδός απεβίωσε. Το Υπουργείο Εξωτερικών της Αγγλίας αναφέρει πως οι συνθήκες του θανάτου του είναι αδιευκρίνιστες και πως η υπόθεση είναι υπό διερεύνηση.

Οι τοπικές αρχές από την πλευρά τους ανέφεραν πως διενεργείται έρευνα για το κατά πόσο υπήρχαν στον οργανισμού του νεκρού οπαδού ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ. Πάντως το θερμόμετρο δείχνει να ανεβαίνει επικίνδυνα στη Σόφια, αφού με το που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου στους περίπου 3.500 οπαδούς των «λιονταριών» που βρίσκονται στη Σόφια για το ματς, υπήρξαν διαπληκτισμοί με Βούλγαρους με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός Άγγλου που διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση