GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιδρά και η Ιταλία για το Γιαβούζ: Η Τουρκία να σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Υπουργείο Εξωτερικών της Ιταλίας σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες της Τουρκίας στην Αποκλειστική Οικ...

Ανακοίνωση εξέδωσε και το Υπουργείο Εξωτερικών της Ιταλίας σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες της Τουρκίας στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, η Ιταλία καλεί την Τουρκία να επανέλθει σε μια πιο εποικοδομητική στάση το συντομότερο δυνατό αλλά και να σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ιταλικού Υπουργείου Εξωτερικών:

«Η Ιταλία ανησυχεί για τις παράνομες επιχειρήσεις που πραγματοποιεί το τουρκικό σκάφος Γιαβούζ στην ΑΟΖ της Κύπρου. Επαναλαμβάνουμε τις εκκλήσεις προς την Τουρκία να σεβαστεί τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου και να απέχει από παράνομες ενέργειες στην περιοχή. Επαναλαμβάνουμε το αίτημα μας να γίνουν σεβαστά τα κυριαρχικά δικαιώματα της Κύπρου και να αποφεύγονται οι παράνομες ενέργειες στην περιοχή», αναφέρει η ανακοίνωση του ιταλικού ΥΠΕΞ.

«Τον Ιούλιο, το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων εξέφρασε πλήρη αλληλεγγύη στην Κύπρο», προσθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση