GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Πρέκα

Δύσκολες στιγμές περνά ο Κώστας Πρέκας, καθώς έχασε την πολυαγαπημένη του αδελφή Νίκη με την οποία ζούσε στο ίδιο σπίτι και η οποία τ...

Δύσκολες στιγμές περνά ο Κώστας Πρέκας, καθώς έχασε την πολυαγαπημένη του αδελφή Νίκη με την οποία ζούσε στο ίδιο σπίτι και η οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε πολλαπλά προβλήματα υγείας.

Ενδεικτικό της αγάπης και της αδυναμίας που είχε ο ηθοποιός στην αδελφή του είναι ότι δεν έλειψε ούτε στιγμή από το προσκεφάλι της για μεγάλο χρονικό διάστημα που εκείνη νοσηλευόταν σε δημόσιο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες της "Espresso", εκείνος προσευχόταν στον Θεό να μην την πάρει από κοντά του, να μην του στερήσει την παρουσία της.

Την ημέρα της κηδείας που έγινε πριν από λίγες ημέρες από το νεκροταφείο του Αγίου Αντωνίου, ο ηθοποιός συντετριμμένος αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια τον πιο δικό του άνθρωπο, αλλά δεν ήταν μόνο. Κοντά του για να πουν το τελευταίο αντίο στη Νίκη ήταν λίγοι καλοί φίλοι και στενοί συγγενείς αλλά και η σύντροφός του Μαίρη Βιντιάδου, η οποία έζησε όλη την περιπέτεια με την υγεία της αδελφής του, καθώς νυχθημερόν στεκόταν στο πλευρό του σαν βράχος.

Με πληροφορίες από εφημερίδα "Espresso"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση