GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρεμιέρα σήμερα για την προανακριτική επιτροπή για Παπαγγελόπουλο

Πρεμιέρα κάνει σήμερα στη Βουλή η προανακριτική επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, η οποία θα διερευνήσει τις ευθύνες, τη συμμ...

Πρεμιέρα κάνει σήμερα στη Βουλή η προανακριτική επιτροπή για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, η οποία θα διερευνήσει τις ευθύνες, τη συμμετοχή ή την εμπλοκή του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης στο σκάνδαλο της Novartis.

Η επιτροπή αποτελείται από 26 μέλη ενώ η προθεσμία λήξης εργασιών να είναι δύο μήνες. Στην επιτροπή θα μετέχουν 14 βουλευτές από τη ΝΔ. Πρόκειται για τους βουλευτές Θανάση Πλεύρη, Βασίλη Μπούγα, Σταύρο Κελέτση, Γιώργο Κώτσηρα, Ζωή Ράπτη, Βασίλη Υψηλάντη, Κώστα Καραγκούνη, Κωνσταντίνο Κυρανάκη, Παναγή Καππάτο, Στάθη Κωνσταντινίδη, 'Αννα Μάνη -Παπαδημητρίου, Δημήτρη Μαρκόπουλο, Ανδρέα Νικολακόπουλο, Κατερίνα Παπακώστα-Παλιούρα.

Από το ΣΥΡΙΖΑ στις εργασίες της προανακριτικής επιτροπής συμμετέχουν επτά βουλευτές. Πρόκειται για τους Δώρα Αυγέρη, Ιωάννη Γκιόλα, Θεόφιλο Ξανθόπουλο, Σπύρο Λάππα, Παύλο Πολάκη, Γιάννη Ραγκούση και Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Από το ΚΙΝΑΛ συμμετέχουν οι βουλευτές Βασίλης Κεγκέρογλου και η Ευαγγελία Λιακούλη ενώ από το ΚΚΕ ο Νίκος Καραθανασόπουλος. Από την Ελληνική Λύση ο Βασίλης Βιλιάρδος.

Στη σημερινή πρώτη της συνεδρίαση, η επιτροπή αναμένεται να εκλέξει το Προεδρείο και να γίνει προγραμματισμός των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση