GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος με ζευγάρι που έκανε στοματικό σεξ κατά τη διάρκεια πτήσης - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Υπό κράτηση είναι ζευγάρι που πιάστηκε να κάνει σεξ σε πτήση αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους επιβάτες. Το περιστατικό συνέβη σε πτήσ...

Υπό κράτηση είναι ζευγάρι που πιάστηκε να κάνει σεξ σε πτήση αδιαφορώντας για τους υπόλοιπους επιβάτες. Το περιστατικό συνέβη σε πτήση της Ροσίγια από το αεροδρόμιο της Μόσχας με προορισμό το Βλαδιβοστόκ.

Ο 41χρονος άνδρας και η 43χρονη γυναίκα εικάζεται ότι γνωρίστηκαν στο μπαρ του αεροδρομίου Σερεμέτιεβο της Μόσχας και μόλις επιβιβάστηκαν άρχισαν να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αεροσυνοδός τους διέκοψε ενώ έκανε στοματικό σεξ ο ένας στον άλλον.

Είναι αντιμέτωποι με 15ήμερη διοικητική σύλληψη και πρόστιμο, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, μία αεροσυνοδός παρεμβαίνει και τους φωνάζει να σταματήσουν "βάλε το πέος σου μέσα στο παντελόνι σου, αμέσως τώρα" φωνάζει στον άνδρα και απευθυνόμενη στη γυναίκα της δίνει εντολή να αφήσει το μόριο του ερωτικού της παρτενέρ αμέσως.

Σε άλλο υλικό από το περιστατικό όπως κατέγραψαν στα κινητά τους σοκαρισμένοι επιβάτες φαίνεται μία ιπτάμενη συνοδός να ενημερώνει το ζευγάρι ότι ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ενημερώθηκε και θα γίνει αναφορά στην αστυνομία. "Προβήκατε σε απαράδεκτες ενέργειες σε δημόσιο χώρο. Έδειξες το πέος σου σε εκείνη και σε άγγιξε με τα χέρια της... είναι όλα καταγεγραμμένα". Η γυναίκα δεν σχολίασε αλλά ο άνδρας καταγράφεται να βρίζει το πλήρωμα.

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε τα ονόματα του ζευγαριού αλλά ο άνδρας είναι από το Βλαδιβοστόκ και η γυναίκα από τη Νακιόντκα. Σε αλκοτέστ που τους έγινε βρέθηκαν και οι δύο μεθυσμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση