GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μαϊμού" ιερέας είχε μετατρέψει μονοκατοικία στη Νέα Φιλαδέλφεια σε παράνομο ναό - Το παρελθόν και η δράση του "πατέρα Φανούριου”

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 66χρονος ο οποίος παρουσιαζόταν ως ιερέας και διατηρούσε κρυφό ναό σε μονοκατοικία στη Νέα Φιλαδέ...

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 66χρονος ο οποίος παρουσιαζόταν ως ιερέας και διατηρούσε κρυφό ναό σε μονοκατοικία στη Νέα Φιλαδέλφεια για να προσηλυτίζει πιστούς.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι κάτοικοι της γειτονιάς μιλούν για έναν άνθρωπο ήσυχο που ποτέ δεν έδωσε δικαιώματα. Υποστηρίζουν ότι ήταν παλαιοημερολογίτης ιερέας και ότι έβλεπαν ολόκληρες οικογένειες να πηγαίνουν στο ναό που λειτουργούσε στο σπίτι του.
Το κουβάρι άρχιζε να ξετυλίγεται έπειτα από καταγγελία που έγινε τον περασμένο Αύγουστο στο ΑΤ Νέας Φιλαδέλφειας.
Οι αστυνομικοί άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση και χθες μπήκαν στον χώρο παριστάνοντας τους πιστούς. Όταν η λειτουργία τελείωσε και ο κόσμος έφυγε, τον πλησίασαν και του είπαν ότι είναι αστυνομικοί. Του ζήτησαν την άδεια του ναού και όταν διαπιστώθηκε ότι δεν διέθετε, τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων. Εκεί χτύπησαν τα στοιχεία του στο σύστημα και είδαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τρία εντάλματα σύλληψης και δύο βουλεύματα για απάτη και απιστία.
Ο 66χρονος που παρουσιαζόταν στο ποίμνιο ως «πατέρας Φανούριος» φέρεται να λειτουργούσε τον παράνομο ναό στο συγκεκριμένο σπίτι πάνω από μια δεκαετία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αφού προσηλύτιζε πιστούς, τους έπειθε να καταβάλλουν χρήματα, τα οποία δήθεν προορίζονταν για φιλανθρωπίες.
Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση