GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα συγκλονιστική μαρτυρία για την τραγωδία στη Δραπετσώνα - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στον ΑΝΤ1 την τραγωδία που διαδραματίστηκε στο λιμάνι της Δραπετσώνας όταν η μητέρα και ο αδελφός του Παναγι...

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε στον ΑΝΤ1 την τραγωδία που διαδραματίστηκε στο λιμάνι της Δραπετσώνας όταν η μητέρα και ο αδελφός του Παναγιώτη Μαυρίκου έπεσαν με το αυτοκίνητο τους στη θάλασσα.
«Ήμουν στα μέσα του μώλου έξω από ένα πλοίο και κάποια στιγμή είδα κάτι που μου κίνησε την περιέργεια. Βλέπω ένα Ι.Χ με ιλιγγιώδη ταχύτητα να προσπερνάει ένα φορτηγό και μου προκάλεσε εντύπωση γιατί έτρεχε τόσο πολύ μέσα στο λιμάνι γιατί όλα τα οχήματα εδώ κινούνται αργά και προσεκτικά. Πέρασε από μπροστά μου με ιλιγγιώδη ταχύτητα και μετά από μερικά λεπτά έρχεται ένας εργαζόμενος και μου λέει, φωνάξτε το λιμεναρχείο, ένα αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα», είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο Δημήτρης Πούλος, εργαζόμενος στο μώλο της Δραπετσώνας.
«Το μόνο που πρόλαβα να δω ήταν ένας σκύλος που κολυμπούσε και προσπαθούσε να σωθεί. Μετά από μερικά λεπτά άρχισαν και έβγαιναν αντικείμενα από το βυθό όπως φάρμακα», πρόσθεσε.
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση