GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Φωτιά" στην προκαταρκτική με το "καλημέρα": Η ΝΔ ζητεί την εξαίρεση Τζανακόπουλου-Πολάκη

του Γιώργου Λυκουρέντζου Την εξαίρεση των Παύλου Πολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλου από τη συμμετοχή τους στις εργασίες της επιτροπής α...

του Γιώργου Λυκουρέντζου

Την εξαίρεση των Παύλου Πολάκη και Δημήτρη Τζανακόπουλου από τη συμμετοχή τους στις εργασίες της επιτροπής αναμένεται να ζητήσει η Νέα Δημοκρατία βάζοντας «φωτιά» στην προκαταρκτική με το «καλημέρα».

Η κοινοβουλευτική πλειοψηφία εκτιμά ότι οι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ , με την υπουργική τους ιδιότητα είχαν συμμετάσχει ενεργά στην υπόθεση και ως εκ τούτου δεν μπορούν να είναι μέλη της επιτροπής. Πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που η Ν.Δ σκοπεύει να τους καλέσει και ως μάρτυρες.

Μια τέτοια κίνηση ωστόσο μπορεί να προκαλέσει ανάλογο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ, για τον Θάνο Πλεύρη με το αιτιολογικό ότι φέρεται να εκπροσωπεί ως δικηγόρος εμπλεκόμενο στην υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι στο υπόμνημά του ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είχε αφήσει με νόημα να εννοηθεί ότι θα ζητήσει και ο ίδιος εξαίρεση αν βουλευτές της Ν.Δ οι οποίοι είναι μέλη της επιτροπής συνεχίσουν να δίνουν συνεντεύξεις για την υπόθεση. Κατονόμασε μάλιστα τους κ.κ Μπούγα, Πλεύρη και Κυρανάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση