GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση στη Γλυφάδα κατά τη μεταφορά ασθενών από την Προνοιακή Μονάδα - Εργαζόμενος απείλησε να πέσει στο κενό - ΒΙΝΤΕΟ

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στη Γλυφάδα, εξαιτίας της μεταφοράς ασθενών από την Προνοιακή Μονάδα Ανατολικής Αττικής, σε άλλες δομές, στ...

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στη Γλυφάδα, εξαιτίας της μεταφοράς ασθενών από την Προνοιακή Μονάδα Ανατολικής Αττικής, σε άλλες δομές, στα Μελίσσια και το Αιγάλεω.
Τρόφιμοι και εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τη μεταφορά των ασθενών, κάνοντας λόγο για μία ξαφνική απόφαση που ελήφθη με την “δικαιολογία ότι πουλήθηκε το κτίριο”, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός.
Οι 52 ασθενείς, που στην πλειονότητά τους είναι ηλικιωμένοι και άτομα με ειδικές ανάγκες, μεταφέρονται με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο βρίσκονται και δυνάμεις της αστυνομίας.
Η ένταση κορυφώθηκε όταν ένας εργαζόμενος ανέβηκε στην ταράτσα του κτιρίου, απειλώντας να πέσει. Σύμφωνα με τον κ. Γιαννακό πρόκειται για τον πρόεδρο του Σωματείου των Εργαζομένων, ο οποίος νωρίτερα είχε λιποθυμικό επεισόδιο. “'Έφεραν τα ΜΑΤ για άτομα με αναπηρία και ηλικιωμένους”, ακούγεται να λέει κάποια στιγμή στα βίντεο που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.
Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05
και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).
Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση