GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Παντρεύεται" τον πολυέλαιό της, αλλά τον "απατά" με κηροπήγιο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Από "ομπζεκτοφιλία" πάσχει η 35χρονη Αμάντα Λίμπερτι από το Λιντς της Μ. Βρετανίας, η οποία μετά τον αρραβώνα ετοιμάζεται κ...

Από "ομπζεκτοφιλία" πάσχει η 35χρονη Αμάντα Λίμπερτι από το Λιντς της Μ. Βρετανίας, η οποία μετά τον αρραβώνα ετοιμάζεται και για τον γάμο με τον 91χρονο πολυέλαιό της, τη Λουμιέρ.

Τον ονόμασε εμπνευσμένη από το κηροπήγιο "Λουμιέρ" στην "Πεντάμορφη και το Τέρας", με τη μόνη διαφορά ότι η Αμάντα θεωρεί πως ο πολυέλαιός της έχει θηλυκή φύση.

Όπως τόνισε θέλει να παντρευτεί τη Λουμιέρ ώστε να δεσμευθεί με την αγαπημένη της και να αποδείξει ότι η αγάπη της είναι ζωντανή. Η ίδια εντόπισε τη Λουμιέρ στο e-Bay και την αγόρασε αντί 500 δολαρίων. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας, λέει στη Mirror.

Η Αμάντα που μετονομάστηκε από Ουιτάκερ σε Λίμπερτι, λόγω του έρωτά της για το Άγαλμα της Ελευθερίας (Statue of Liberty) το 2007, αναφέρει ότι έχει ανοικτή σχέση με πολλά φωτιστικά αλλά αποφάσισε να παντρευτεί τη "Λουμιέρ".

"Τη γυαλίζω κάθε βράδυ για να φαίνεται όσο πιο όμορφη γίνεται" προσθέτει ενώ σκοπεύει να αγοράσει σετ δαχτυλιδιών για τη μεγάλη της στιγμή.

Η 35χρονη δεν άντεξε τη σχέση εξ αποστάσεως με τον "Λίμπι", το παρατσούκλι για το άγαλμα της Ελευθερίας παρά το γεγονός ότι είχε ένα δίμετρο αντίγραφο στο σπίτι της, και έτσι ερωτεύτηκε τους πολυελαίους και άλλα φωτιστικά. Μάλιστα, πριν από τον "Λίμπι" είχε έρωτα με ντραμς.

Πάντως, οι φήμες τη θέλουν τα βράδια να ξαπλώνει στο κρεβάτι με το κηροπήγιο που αγαπά περισσότερο, τον "Τζούελ".

Πηγή: NY Post, Mirror

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση