GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακλαμάνης: Δεν έχει βγει ακόμα το πόρισμα για τη δολοφονία του Κατσίφα - Να τεθεί το θέμα στην αλβανική πλευρά

Σαφές μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση να θέσει επισήμως στην αλβανική πλευρά ακόμα και κατά την επίσκεψη του Αλβανού Πρωθυπουργού Έντι Ράμ...

Σαφές μήνυμα στην ελληνική κυβέρνηση να θέσει επισήμως στην αλβανική πλευρά ακόμα και κατά την επίσκεψη του Αλβανού Πρωθυπουργού Έντι Ράμα στην Αθήνα, ζήτημα έκδοσης πορίσματος για τη δολοφονία του Έλληνα ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα έστειλε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.
Κλείνοντας τη σημερινή συνεδρίαση στην Ολομέλεια ο κ. Κακλαμάνης υπενθύμισε ότι αύριο συμπληρώνεται ένας χρόνος από την ημέρα της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα και ακόμα η οικογένειά του, οι συγχωριανοί του και οι Έλληνες, εδώ, στην Ελλάδα περιμένουν να μάθουν τι συνέβη εκείνη την ημέρα.
«Δεν έχει βγει ακόμα πόρισμα. Αυτό, σε συνδυασμό με την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία, θέλω να πιστεύω ότι θα είναι θέμα συζήτησης. Όπως διάβασα στις εφημερίδες, την ερχόμενη εβδομάδα θα μας επισκεφθεί ο κ. Έντι Ράμα. Εγώ το μόνο που μου μένει είναι να πω είναι "αιωνία η μνήμη"» είπε.
Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση