GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαψεύδει ο Παπανδρέου τα περί αντίθεσής του στην ψήφο των αποδήμων

Στη διάψευση των πληροφοριών που μεταδόθηκαν από ιστοσελίδες, ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει καμία ρύθμιση για την ψήφο των Αποδήμων, μ...

Στη διάψευση των πληροφοριών που μεταδόθηκαν από ιστοσελίδες, ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει καμία ρύθμιση για την ψήφο των Αποδήμων, με το αιτιολογικό της “αντιδεξιάς στάσης”, προχώρησε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Κίνημα Δημοκρατών και Σοσιαλιστών αναφέρεται πως οι πληροφορίες αυτές ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και ο πρώην πρωθυπουργός υπήρξε πάντοτε υπέρμαχος του δικαιώματος ψήφου για τους απόδημους Έλληνες, καθώς άλλωστε οι σχέσεις του μαζί τους είναι γνωστές και ιστορικές.

“Στο πλαίσιο της υπό εξέλιξη διαβούλευσης μεταξύ των κομμάτων στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, θα υπάρξουν και οι σχετικές λεπτομέρειες”, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, που καταλήγει ως εξής: "Για την ιστορία δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά, που ο συντάκτης του συγκεκριμένου δημοσιεύματος επικαλείται δήθεν πληροφορίες, οι οποίες δεν αφορούν την ψήφο των Αποδήμων αλλά και αρκετά άλλα ζητήματα σε άλλα δημοσιεύματά του”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση