GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παίρνει εξιτήριο ο Πέτρος Τατσόπουλος - Η ανάρτηση του στενού του φίλου Απόστολου Δοξιάδη - ΦΩΤΟ

Εξιτήριο από την καρδιοχειρουργική κλινική του Ιπποκρατείου αναμένεται να λάβει την προσεχή Πέμπτη ο γνωστός συγγραφέας και πρώην βου...

Εξιτήριο από την καρδιοχειρουργική κλινική του Ιπποκρατείου αναμένεται να λάβει την προσεχή Πέμπτη ο γνωστός συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, μετά το σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα που παρουσίασε όταν υπέστη οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής.

Τα ευχάριστα νέα για την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο facebook, ο πολύ στενός του φίλος, Απόστολος Δοξιάδης.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός συγγραφέας και σκηνοθέτης, «σήμερα το απόγευμα υπέβαλα στον Πέτρο Τατσόπουλο την παραίτησή μου από προσωρινός Εκπρόσωπος Τύπου του, ρόλου που μου ανέθεσε η φιλία μας, η οικογένειά του και η τύχη. Ο Πέτρος απεδέχθη την παραίτησή μου και με ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες μου. Ως τελευταία μου ενέργεια, με παρακάλεσε να ανακοινώσω ότι θα αναλάβει τα χρέη του Εκπροσώπου Τύπου του εαυτού του από την Πέμπτη, όταν θα επανέλθει στην έδρα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση