GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερντογάν: Η Τουρκία ποτέ δεν διέπραξε σφαγή αμάχων - Τελεσίγραφο στους Κούρδους να παραδώσουν τα όπλα μέχρι το βράδυ

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του ανέφερε ότι “η Τουρκία ουδέποτε στην ιστορία της διέπραξε σφαγή...

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του ανέφερε ότι “η Τουρκία ουδέποτε στην ιστορία της διέπραξε σφαγή αμάχων και ούτε πρόκειται να το κάνει”, θέλοντας να διαψεύσει με αυτόν τον τρόπο φωτογραφίες που ανέβηκαν στο μέσα κοινωνικής δικτύωσης από λογαριασμούς που όπως ισχυρίζεται πρόσκεινται στο ΡΚΚ.

“Εάν θέλετε να δείτε σφαγιασμό αμάχων, κοιτάξτε το Αφγανιστάν, το κράτος Ρακίν της Μιανμάρ, το Upper Karabakh και τη Βοσνία”, δήλωσε ο Ερντογάν.

"Οι τρομοκράτες πρέπει να παραδώσουν τα όπλα μέχρι το βράδυ, να καταστρέψουν τις παγίδες τους και να εγκαταλείψουν την ασφαλή ζώνη που καθορίσαμε", σημείωσε και πρόσθεσε:

“Η Τουρκία έχει εκκαθαρίσει 1.220 τετραγωνικά χιλιόμετρα από τρομοκράτες από τις 9 Οκτωβρίου που ξεκίνησε η στρατιωτική επιχείρηση ‘Πηγή Ειρήνης’. Η Δημοκρατία της Τουρκίας ποτέ στην ιστορία της δεν κάθισε στο τραπέζι με τρομοκρατικές ομάδες, δεν ψάχνουμε διαμεσολαβητή για αυτό. Όταν οι τρομοκράτες εγκαταλείψουν τη ζώνη ασφαλείας στη βόρεια Συρία, τότε η στρατιωτική επιχείρηση ‘Πηγή Ειρήνης’ θα τελειώσει”.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας ξεκίνησε την ομιλία του με τη δήλωση για τη σφαγή αμάχων, θέλοντας να διαψεύσει φωτογραφίες και βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τα θύματα από την τουρκική στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία.

Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu δημοσίευσε μερικές από αυτές τις φωτογραφίες που, όπως αναφέρει, ανέβηκαν από λογαριασμούς που είναι προσκείμενοι στο ΡΚΚ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η ανάρτηση των συγκεκριμένων εικόνων είχε σκοπό την παραπληροφόρηση καθώς όπως σημειώνεται πρόκειται για βρέφη και ενήλικες που σκοτώθηκαν παλαιότερα και σε άλλες τοποθεσίες.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: Anadolu

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση